Aveflor

2021

AKUTOL - certyfikat ENG

5. 11. 2021: LÍDR KVALITY PRO SPOTŘEBITELE 2021, Polsko

Vážení, s hrdostí vám oznamujeme, že náš výrobek AKUTOL sprej na odstraňování náplastí byl v Polsku oceněn za:
  • účinnost,
  • inovativnost,
  • jednoduchý a rychlý účinek.
v soutěži LÍDR KVALITY PRO SPOTŘEBITELE 2021.Organizátorem programu je redakce polské ekonomické zóny, nezávislé přílohy distribuované s deníkem Dziennik Gazeta Prawna.

1. 11. 2021: Rozhovor pro časopis Forbes

Na webových stránkách časopisu Forbes byl publikován rozhovor s majitelem společnosti AVEFLOR panem Jiřím Zubatým a s jeho synem Janem Zubatým, ředitelem společnosti. Článek si můžete přečíst na tomto odkazu.

30. 4. 2021: Dokončení realizace projektu nové vizuální podoby novinek v řadě Akutol za přispění Královéhradeckého kraje

Naše společnost získala dotaci z programu Kreativní vouchery od Královéhradckého kraje, která sloužila k nové vizuální podobě připravovaných nových a inovativních výrobků z řady Akutol. Na vytvoření této vizuální podoby jsme spolupracovali se studiem Animato. K dnešnímu dni byl projekt dokončen a v brzké době se můžete těšit na uvedení výrobkové řady na trh. Náš dík patří Královéhradckému kraji i kreativcům ze studia Animato
logo_colour_pantone
Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje

20. 4. 2021: Čestné prohlášení z MPO

Naše společnost získala poděkování ve formě Čestného prohlášení ze strany Svazu chemického průmyslu ČR a Ministerstva průmyslu a obchodu ČR za aktivity spojené s pomocí při řešení koronavirové krize. V březnu a dubnu roku 2020 jsme jako jedni z prvních začali nabízet dezinfekční přípravky Anti-covid, které jsme dodávali jak do prodejní sítě, tak jsme je poskytovali zdarma nebo s výraznou slevou neziskovým organizacím, okolním obcím a spolkům. Jsme rádi, že jsme v malém mohli pomoci při zvládání této pandemie. Poděkování patří všem zaměstnancům společnosti, kteří napomáhali k zajištění dezinfekce i zvláštními směnami o víkendech, ve svém volném čase.
Cestne_uznani

18. 3. 2021: Nové stránky výrobkové řady Akutol

Rádi bychom všem našim zákazníkům oznámili, že jsme dnes uvedli do provozu nové stránky výrobkové řady Akutol. Věříme, že na nich najdete ucelené informace k produktům a k jejich použití. Těšíme se na případnou Vaši zpětnou vazbu. Stránky najdete na www.akutol.cz.

18. 2. 2021: Nové stránky výrobkové řady Arpalit

Rádi bychom všem našim zákazníkům oznámili, že jsme dnes uvedli do provozu nové stránky výrobkové řady Arpalit. Věříme, že na nich najdete ucelené informace k produktům a k jejich použití. Těšíme se na případnou Vaši zpětnou vazbu. Stránky najdete na www.arpalit.cz.

Rodinná firma Aveflor roste i v zahraničí. Se svými produkty dobyla 20 zemí.

Rádi bychom Vás upozornili na článek, který o naši společnosti vyšel na serveru BusinessInfo.cz. Článěk si můžete přečíst zde. Věříme, že Vám přinese nové informace o naší společnosti.

Zápis do registru rodinných obchodních korporací nebo rodinných živností

K dnešnímu dni byla naše společnosti zapsána do registru rodinných podniků vedeném Asociací malých a středních podniků a živnostníků v ČR. Získali jsme osvědčení, potvrzující splnění požadavků Definice rodinného podnikání, schválené Usnesením vlády č. 330 ze dne 13. 5. 2019, a pro zápis do Registru rodinných podniků ČR, vedeném Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR na www.businessinfo.cz.
AMSP_Osvedceni_Rodinny_Podnik_450
Kontaktujte specialistu
Michaela Entová
Michaela Entová
+420 493 538 559 od 8,00 hodin do 16,00 hodin
Kontaktní formulář
Máte dotaz? Volejte zdarma
800 900 283
Volejte v pracovní dny 8-16 hodin
AVEFLOR, a. s.
Budčeves 26
507 32 Kopidlno
Česká republika
+420 493 551 111
+420 493 551 057 (objednávky)

Kontaktní formulář
Avelor mapa